team.lokaal

hannah

hannah rapp

Ägare, make up-artist, hårstylist & colorist. Innan hon startade lokaal var hon representerad av agenturen MIKAs LOOKs i Sthlm. Ni kan se flera av hennes jobb i modemagasin, reklamkampanjer, musikvideos m.m. Hannah har medverkat på olika produktioner såsom ELLE-galan, Idol och Fashion Week.

ida

ida lake

Ägare, frisör & hårstylist. Ida är frisör, colorist och hårstylist. Hon har bland annat stylat atleter på OS i London 2012 och blivit nominerad till Årets Frisör 2014. Ida har gjort ett flertal utbildningar på Sassoon Academy i London. Hon har ett antal stora visningar i ryggen och gör många editorials, reklam- och beautyjobb

agnes

agnes edlund

Frisör & makeup-artist. Agnes är frisör, colorist och hårstylist. Med 5 år i branschen har hon samlat på sig bred kunskap i yrket och brinner för att ständigt vidareutvecklas. Hon har hunnit med både stylist-uppdrag samt ett antal visningar. Agnes nominerades även till årets nykomling i Årets Frisör 2018.

linnea

linnea blixt

Trainee. Linnea är färdig med sin frisörutbildning på skolan. Hon gör nu sina trainee-timmar hos oss och erbjuder 20% på ordinarie pris.

ida.b

ida berggren

Elev. Ida är frisörelev och erbjuder 50% på ordinarie pris. Ida finns hos oss på torsdagar.

Kontakta oss

Skicka ett meddelande för bokningsförfrågningar, eller ring oss på 0500 - 40 44 04

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search