team.lokaal

hannah

hannah rapp

Ägare, colorist, make up-artist, hårstylist & stylist. Innan hon startade lokaal var hon representerad av agenturen MIKAs LOOKs i Sthlm. Ni kan se flera av hennes jobb i modemagasin, reklamkampanjer, musikvideos m.m. Hannah har medverkat på olika produktioner såsom ELLE-galan, Idol och Fashion Week.

ida

ida lake

Ägare, frisör, hårstylist & stylist. Hon har bland annat stylat atleter på OS i London 2012 och blivit nominerad till Årets Frisör 2014. Ida har gjort ett flertal utbildningar på Sassoon Academy i London och har varit engagerad i visningar och utbildningar med Sebastian. Hon har ett antal stora visningar i ryggen och gör många editorials, reklam- och beautyjobb

agnes

agnes edlund

Frisör.  Med 5 år i branschen har hon samlat på sig bred kunskap i yrket och brinner för att ständigt vidareutvecklas. Hon har hunnit med både stylist-uppdrag samt ett antal visningar. Agnes nominerades även till årets nykomling i Årets Frisör 2017.

linnea

linnea blixt

Trainee. Linnea har gått klart sin frisörutbildning på skolan. Hon gör nu sina trainee- timmar på lokaal. och erbjuder 20% på ordinarie pris.

img_0002

martina fransson

frisör. Martina är vårt senaste tillskott i team.lokaal. Hon har 5 års erfarenhet i branschen. Otroligt duktig och noggrann.

BOKA TID

Kontakta oss

Skicka ett meddelande för bokningsförfrågningar, eller ring oss på 0500 - 40 44 04

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search