team.lokaal

hannah

hannah rapp

Ägare, colorist, make up-artist, hårstylist & stylist. Innan hon startade lokaal var hon representerad av agenturen MIKAs LOOKs i Sthlm. Ni kan se flera av hennes jobb i modemagasin, reklamkampanjer, musikvideos m.m. Hannah har medverkat på olika produktioner såsom ELLE-galan, Idol och Fashion Week.

ida

ida lake

Ägare, frisör, hårstylist & stylist. Hon har bland annat stylat atleter på OS i London 2012 och blivit nominerad till Årets Frisör 2014. Ida har gjort ett flertal utbildningar på Sassoon Academy i London. Hon har även stora visningar i ryggen och gör många editorials, reklam- och beautyjobb

agnes

agnes edlund

Frisör, Mästare. Med 5 år i branschen har hon samlat på sig bred kunskap i yrket och brinner för att ständigt vidareutvecklas. Hon har hunnit med både stylist-uppdrag samt ett antal visningar. Agnes nominerades även till årets nykomling i Årets Frisör 2018.

linnea

linnea blixt

Frisör. Linnea klarade sitt gesällprov 2018. Hon är en sprudlande tjej och en fantastiskt duktig frisör som redan hunnit med flera frilansuppdrag. (gamerz, kungsmässan, kappahl)

yaser ataei

Lärling. Yaser är lärling på lokaal. Han erbjuder 50% på klipp & färgbehandlingar.

Kontakta oss

Skicka ett meddelande för bokningsförfrågningar, eller ring oss på 0500 - 40 44 04

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search